Παλαιόπολη -Άνδρος
Ανακαλύψτε το νησί της Άνδρο, έναν τόπο μοναδικό σε ιστορία και ομορφιά.

Η Παλαιόπολη βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο της Άνδρου με εύκολη πρόσβαση στο Γαύριο (λιμάνι), την Χώρα, το Μπατσί και το Κόρθι. Σε αντίθεση με τα άλλα νησιά των Κυκλάδων, είναι ιδανική για πεζοπορία λόγω της ορεινής μορφολογίας του εδάφους αλλά και της ποικιλόμορφης φύσης της με τις πολλές πήγες που προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία.

Η συναρπαστική πεζοπορική διαδρομή της Άνδρου εκτείνεται από βορρά προς νότο περνώντας δίπλα από τα πιο όμορφα φυσικά τοπία και σημαντικά μνημεία. Η Παλαιόπολη είναι ένας προορισμός κατά μήκος διεθνούς ορειβατικού μονοπατιού και από τον Οκτώβριο του 2015 η European Ramblers' Association αναγνώρισε τα Μονοπάτια της Άνδρου ως «Κορυφαία Μονοπάτια Ποιότητας - Best of Εurope».Οι δράσεις αυτές έχουν αυξήσει τον αριθμό των επισκεπτών που αγαπούν αυτή τη μορφή τουρισμού.

Μικροί καταρράκτες, υπέροχες παραλίες, άλλες δημοφιλείς, άλλες απομονωμένες, αλλά όλες πανέμορφες και μοναδικές με πεντακάθαρα. Πολιτισμός, αρχοντιά, γραφικά δρομάκια, μυρωδάτοι κήποι και αξέχαστα ηλιοβασιλέματα. Η Άνδρος με τα χρώματα του Αιγαίου και του νεοκλασικού πολιτισμού έχει τη δική της μαγεία και εντυπωσιάζει πάντα.